Viktiga målsättningar

Jag vill titta tillbaka på mitt liv och känna att fan vad stolt jag är över mig själv, det där gjorde du bra. Inte ångra misstag, inte känna att jag var för feg eller alltid tog den säkra vägen.
Är det något jag har lärt mig under det senaste året, mer omedvetet än medvetet faktsikt, så är det att jag är mig själv närmast. Jag måste bli bättre på att lyssna på mig själv och låta min magkänsla leda mig rätt anarare än bordets logik. Jag har förstått att jag inte är helt nöjd med min situation som den ser ut idag. Jag har satt mål infr hösten, mål att sträva mot och ha som fyrljus när jag inte fatar vad jag håller på med eller när jag står där i valets kaos och varken vet in eller ut.

1. Hitta ett jobb där jag trivs. Hitta en sysselsättnig som gör mig och magkänslan glad. Det kanske tar tid, men det är ok. Så länge ska jag jobba med Erik, se de positiva med det jobbet och ta alla chanser till utveckling som går att få samt att faktsikt tjäna en hel del pengar:) dvs, jag behöver inte intala mig att det här är det bästa jag kan göra men tillräckligt bra i väntan på att jag hittar det som tillslut är rätt.
Vägen till målet? Scanna marknaden på jobb varje vecka. Fila på ett rikigt bra cv och personligt brev (är det någon som ska vara bra på det så är det väl jag..!) Söka jobb som jag verkligen vill ha. Gå OPQ-kursen.

2. Få balans och lugn. Fundera på vad jag vill med livet och kärleken. Lyssna inåt och försöka se det ur en modig och "självisk" synvinkel. Göra klart vad som gör mig lycklig och våga ta de steg som leder mig rätt.
Vägen till målet? Läs, prata, öppna upp och våga fråga.

3. Bli helt frisk och få tillbaka min mens.
Vägen till målet? Utmana de rädslor som fortfarande finns. Gå emot och se målet. Försöka se dit jag vill snarare än de eventuella jobbiga situationer som måste gås igenom för att nå dit. Kanske behövs några kilon till för att kroppen ska bli nöjd?

Ska iväg och äta på koh pangan med A, så får stanna där. Men dessa tre mål är de absolut viktigaste.
Mål 4, ha en sjukt kul kväll med kärlek, god mat och intressanta samtal!

RSS 2.0